Telenovela Andreea Bălan – George Burcea a ajuns la final! Mesajul artistei pentru fostul soț, după pronunțarea divorțului

0
andreea balan

Divorțul dintre Andreea Bălan și George Burcea s-a finalizat, după doi ani de când cei doi s-au despărțit.

Artista a mărturisit că sunt oficial separați și fiecare merge pe drumuri diferite în viață, însă trebuie să aibă grijă de cele două fete împreună, fiecare cum poate.

„S-a terminat, iar acum așteptăm. Divorțul practic s-a terminat, e vorba doar de o chestie de redactare. Oricum sunt învingătoare (n.r întrebată dacă a ieșit ea învingătoare) pentru că am aceste două fetițe extraordinare, iar indiferent de ce scrie în hârtia aia, că ok culpa mea, culpa lui, culpa comună, până la urmă s-a terminat. Fiecare își vede de viață separat și trebuie să avem grijă de acești doi copii separați, fiecare cum poate, evident”, a spus Andreea Bălan în podcastul lui Damian Drăghici.

George Burcea și Andreea Bălan au decis, la începutul anului 2020, să pună capăt căsniciei lor, hotărâre care a dat naștere unui adevărat scandal în mediul public, deși toată lumea credea că sunt fericiți.

Cea care a făcut acest pas a fost chiar artista, determinată să aleagă o viață mai bună pentru ea și cele două fetițe ale sale, Clara și Ella.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.