„Te mai afectează despărțirea de Cris?!” Vlad Gherman răspunde sincer la cea mai grea întrebare

0
Vlad Gherman

Timp de nouă ani, Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu au format unul dintre cele mai apreciate cupluri din România. Cei doi au decis ca fiecare să meargă pe drumul său, dar să rămână prieteni.

Atât Vlad, cât și Cristina și-au refăcut viețile, însă fanii continuă să pună întrebări. Recent, actorul a fost întrebat dacă mai este afectat de despărțire, iar răspunsul a fost foarte sincer.

Se pare că ambii au trecut peste relația lor și sunt fericiți cu noua lor viață. El mai spune că l-a ajutat foarte mult faptul că au rămas prieteni, iar Cristina Ciobănașu l-a aprobat pe fostul ei partener de viață.

„Am spus-o în nenumărate rânduri, o să o spun în continuare că nu. De mult nu mă mai afectează, dar faptul că am reușit cumva, deși părea imposibil la început, să rămânem prieteni, cred că a contat enorm”, a răspuns el.

„Așa e”, l-a aprobat Cristina Ciobănașu.

Vlad Gherman

Acum un an, Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu au pus punct relației lor. Decizia a venit la aproape 10 ani de iubire și planuri de viitor construite.

După relația pe care a încheiat-o, Vlad Gherman și-a găsit din nou liniștea, însă de această dată în brațele Oanei Moșneagu, colega lui de platou.

„M-am despărțit de Cris și toți trei lucram în același proiect. Eu mă îndrăgostesc de Oana, Oana de mine, negăm, apoi încercăm. Începem o relație, dar nu știe nimeni. Se consolidează relația, dar, în continuare, nu știe nimeni. Cel mai mare prag a fost să-i spunem doamnei Ruxandra.

Aveam frica asta că o să-i spun doamnei Ruxandra, după ce am stat atâta timp la ea cu Cris, îmi făceam griji legat de ce va zice. A doua oară era cum o să-i spun lui Cris, știind că ea deja era într-o relație cu Alex. Era ciudat. Asta a fost cea mai mare barieră, care, odată depășită, totul a curs foarte firesc. Ne-am relaxat. Ruxandra s-a mega bucurat, m-am mega emoționat, a fost ca o eliberare”, a povestit Vlad Gherman, pe canalul său de Youtube.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.