Delia a aflat că va fi mamă de fată. Cântăreaţa a împărtăşit vestea pe Instagram

0
Delia

Delia îşi doreşte foarte tare un copil, dar din păcate se lasă aşteptat în viaţa ei şi a soţului său, Răzvan Munteanu.

Recent, cântăreața a apelat la testul inelului pentru a afla sexul viitorului său bebeluș. Chiar dacă nu este încă însărcinată, Delia a fost curioasă să afle ce sex ar putea să aibă copilul ei.

Delia a făcut testul inelului

Astfel, aflată la un salon de înfrumusețare, şi-a legat un fir de păr de verighetă, apoi în funcție de cum acesta se mișcă se spune că determină sexul bebelușului.

„Dacă se duce așa (n.r. – înainte și înapoi) e băiat, iar dacă se duce în cerc e fată”, i-a spus cântăreței cea care i-a făcut testul. Pentru a nu lăsa loc de speculaţii, Delia a precizat că momentan nu este însărcinată: „Mă rog, întâi trebuie să fie ceva… Când o fi. Încă nu e nimic”. „Este fată!”, a exclamat femeia. Delia Matache s-a bucurat enorm la aflarea veştii şi a publicat filmarea pe reţelele de socializare.

Delia are o carieră impresionantă, o căsnicie model, vacanţe de vis, dar tot nu se declară pe deplin împlinită. Tot ce-şi mai doreşte ar fi un copil, mai exact o fetiţă! Între timp, sora ei mai mică, Oana, a devenit mămică de două ori, iar Delia este topită după nepoţeii ei.

Își dorește foarte mult o fetiță

Solista a recunoscut că şi-ar dori şi ea o fetiţă, fiind topită după Jessie, fiica surorii sale. „Am frici! Mi-e teamă, dar mi-aş dori o fetiţă! E o lume nesigură, nu-mi place lumea în care trăim.

Să aduci pe lume un suflet nevinovat în nebunia asta, pe care o trăim cu toţii, nu mi se pare prea ok. Am multe temeri, deşi cred că aş fi o mamă extraordinară. Îmi dau un răgaz cât se mai poate“, mărturisea în urmă cu ceva timp Delia în emisiunea lui Măruță, conform Click!.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.