Superalimentele care combat balonarea și te ajută să ai un abdomen plat de Crăciun

0
mancare

Odată cu apropierea Crăciunului, suntem cufundați într-un anotimp sinonim cu lăcomia. Dar, având în vedere balonarea care ne perturbă deliciile de sărbători, am făcut o selecție dintre cele mai bune superalimente care ajută la reducerea balonării – astfel încât să putem continua să devorăm mesele noastre preferate.

Apă fierbinte + Lămâie

Această combinație ajută la stimularea metabolismului, la îmbunătățirea calității pielii și la promovarea hidratării: consumul de apă fierbinte cu lămâie ajută la ameliorarea indigestiei, precum și a balonării prin stimularea mai rapidă a tractului gastrointestinal.

Banane

Problemă cu retenția de apă din cauza intoleranței la sodiu? Bananele sunt prietenii tăi, deoarece fructele bogate în potasiu ajută la eliminarea sodiului și a apei din stomac.

Ghimbir

Ghimbirul conține o enzimă digestivă numită zingibain care descompune proteinele – ajutând la reducerea balonării și gazelor. Ghimbirul poate, de asemenea, ameliora simptomele răcelii.

Ceai de mentă

Ameliorează tulburările digestive cu ceai de mentă. Acest lucru se datorează faptului că s-a dovedit că ceaiul de mentă ajută la ameliorarea balonării.

Ovăz

Ovăzul este bogat în fibre cu proprietăți antiinflamatorii. Consumul regulat de fulgi de ovăz poate reduce riscul de balonare.

Papaya

Papaya este bogată în fibre naturale care ajută la stimularea sistemului digestiv. Papaya conține, de asemenea, o enzimă numită papaină, care ajută organismul să descompună aminoacizii.

Curcumă

Turmericul conține un compus numit curcumină care are efecte antiinflamatorii asupra organismului. Ajută la îmbunătățirea sănătății intestinale, la reducerea balonării și a constipației.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.