Suma uriașă pe care o cheltuiește lunar Raluca Bădulescu pe haine și accesorii

0

Nu mai este un secret faptul că Raluca Bădulescu adoră hainele și bijuteriile de lux și ajunge să scoată din buzunar bani frumoși pentru ele.

Criticul de modă a recunoscut pentru Cancan.ro care este suma aproximativă cheltuită în fiecare lună pe haine și accesorii.

Reporter: Dacă ți-ai luat o geantă scumpă, cât durează până când vrei altceva?

Raluca Bădulescu: Vreo două săptămâni mă potolesc.

Reporter: Dacă ai sărăci, te-ai gândit ce ai face?

Raluca Bădulescu: Nu m-am gândit la chestia asta, știu că e la modă chestia asta cu manifestatul. Am înțeles că eu trebuie să deschid dressingul, să văd toate parfumurile și toate gențile, să văd în dressing când deschid toate lucrurile pe care mi le doresc, așa e cu manifestatul.

Reporter: Spargi mai mult de 10.000 de euro pe lună pe haine și accesorii?

Raluca Bădulescu: Nu în fiecare lună, dar dacă am noroc de la Dumnezeu aș sparge și 1.000.000 de euro pe lună. Real, eu aș vrea să fac nenorocire, aș sparge oricât pe lună pentru haine, pot să mănânc nimic cu nimic, e neimportant. Ba din contră, e și mai bine că mai slăbesc.

De ce poartă peruci Raluca Bădulescu

Pasionată de peruci, Raluca Bădulescu le poartă cu mare drag, după cum ea însăși a recunoscut. Nu are o problemă cu podoaba capilară naturală, așa cum s-ar crede, ci pur și simplu iubește la nebunie acest accesoriu.

„Sunt pasionată de peruci, sunt prima care a început să le poarte în mod constant în showbiz-ul autohon. Le găsesc absolut divine. Așa cum în exces îmi place să cumpăr haine, accesorii și să mănânc dulciuri, tot la fel de mult mi-a plăcut să mă vopsesc, chiar în exces. Mă vopsesc de la 14 ani, pun extensii de când au apărut și, deși părul meu arată foarte bine, perucile îmi permit schimbări de look foarte, foarte dese. Pot schimba rapid culoarea părului, lungimea lui, coafurile, ceea ce n-ar fi posibil cu părul meu natural. Perucile au, însă, un rol integrant în styling-urile pe care le fac”, a declarat Raluca Bădulescu.

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.