Ștefan Bănică Jr. şi Lavinia Pîrva au filmat primul videoclip împreună – VIDEO

0
Ştefan Bănică Jr.

Ştefan Bănică Jr. şi Lavinia Pîrva au parte de apariții destul de rare, deși sunt împreună de mulți ani. Recent, cei doi artiști au filmat primul lor videoclip împreună.

Cu mai puţin de două săptămâni până la Crăciun, cuplul a lansat o colindă, cu videoclip. Piesa „Crăciunul, vine Crăciunul” este compusă de Ștefan Bănică Jr. și concentrează toate elementele magice pe care această sărbătoare le are: bucuria de a fi alături de cei dragi, energia pe care muzica o oferă sau împlinirea sufletească într-o perioadă în care suntem mai darnici și înțelegători.

Videoclipul prezintă un decor colorat și festiv, bradul frumos și decorațiunile de sărbătoare creând cadrul perfect în care Ștefan Bănică Jr., trupa sa și Lavinia Pîrva interpretează melodia. Pe tot parcursul piesei, juratul de la X Factor cântă la pian, iar soţia lui îl acompaniază cu vocea, stând în picioare.

Spre sfârşitul melodiei, Ştefan Bănică Jr. se ridică de pe scaun şi se duce la soţia lui, o ia în braţe şi o sărută pe obraz.

Ștefan Bănică este căsătorit din anul 2017 cu Lavinia Pârva, dar cu care se pare că avea o relație încă de când prezenta Dansez pentru tine și era căsătorit cu Andreea Marin. Au împreună un băiețel. Este al treilea mariaj pentru Bănică.

Acesta a mai fost căsătorit în trecut cu Mihaela Rădulescu și Andreea Marin cu care are și o fetiță, Violeta. Artistul mai are și un băiat de 20 de ani, pe Radu Ștefan Bănică, din relația cu Camelia Constantinescu. Cei doi nu s-au despărțit în cele mai bune condiții, dar a fost mereu alături de fiul său.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.