ȘOCANT! Unde s-a ajuns în războiul dintre Reghe și Prodanca! Fiul celor 2 a ajuns de urgență la spital, tatăl i-a dat ignore total

0

Anamaria Prodan a ajuns zilele trecute cu Laurențiu junior de urgență la medic. Vedeta ar fi fost văzută pe holurile unui renumit spital de urgență din București, agitată și plânsă. Martorii susțin că băiatul ar fi cerut să ia legătura cu tatăl său, Laurențiu Reghecampf, dar că acesta nu i-ar fi răspuns la mesaje.

De ce a ajuns Bebeto la spital? Ar fi căzut din picioare inconstient în timpul unei sesiuni de recuperare medicală. Ar fi fost aduși cu ambulanța și internați pentru ca băiatului să i se facă toate investigațiile, potrivit sportbull.

Martorii susțin că băiatul ar fi cerut să ia legătura cu tatăl său, Laurențiu Reghecampf. “Anamaria n-a avut ce face și s-a apucat să îi scrie, i-a trimis poze și filmulețe cu cel mic, l-a bombardat cu fișele de interpretare ale analizelor, rugându-se de el să-l sune pe băiat sau să îi dea măcar un mesaj vocal celui mic. Evident că a fost ignorată total!„, spun oameni din spital.

Unei asistente i s-ar fi făcut milă și s-a oferit să-i trimită și ea mesaje lui Reghecampf. Antrenorul lui Neftchi nu a dat însă niciun semn. Din contră.

Ce a urmat însă a fost de-a dreptul uluitor și l-a făcut pe fiul să mijlociu să plângă în hohote.

Chiar în acele momente, când toată lumea se ruga de el bombardându-l cu mesaje, ca să ia legătura cu Bebe, Reghecampf încărca pe rețelele sociale poze cu fiul dăruit de cea care i-a fost amantă până s-a pronunțat divorțul și poze de la piscină cu iubita. Iar băiatul a văzut.

”Așa sunt unii oameni, când divorțează de neveste, divorțează și de copiii care, săracii, n-au nicio vină. Ce vină avea copilul ăla, săracu, în spital, speriat, că tacsu și mă-sa s-au bătut și și-au scos ochii? Îți era milă de el dacă îl vedeai cum se chinuia să-și oprească lacrimile, era roșu la față și zicea că nu-și mai sună tatăl în veci. Păi ăsta e tată sau câine?”, spun cei care au văzut toată scena.

De altfel, din clipa în care situația a escaladat între părinții săi, Bebeto n-ar mai fi avut parte de atenție din partea lui Reghe nici măcar de Sărbători sau zile de naștere. Despre cadouri nici nu se pune problema, chiar dacă antrenorul a susținut mereu în public că n-a rupt nicio legătură cu băiatul.

De asemenea, Reghe a și cerut ordonanță ca să se stabilească program de vizită și pensie alimentară. Însă n-ar fi respectat nici una, nici alta, fiind executat silit de Prodanca pentru neplata pensiei de la introducerea acțiunii.

Sursa: Realitatea Star

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.