Cât costă cazarea la cele mai mari festivaluri din România, în 2023

0
neversea

Creatorii UNTOLD Universe oferă câteva opțiuni de cazare pentru fanii celor trei mari festivaluri de muzică pe care le organizează în 2023: Massif, în Poiana Brașov, între 3 și 5 martie, Neversea, în Constanța, între 6 și 9 iulie, și UNTOLD, în Cluj-Napoca, între 3 și 6 august.

Fanii Massif se pot caza în aceleași hoteluri cu artiștii festivalului, vedetele și influencerii care vor participa la cel mai nou și așteptat concept de divertisment de la munte, din România și din Europa. Pe lângă artiști și celebrități, la aceste unități de cazare, organizatorii Massif fac un takeover, astfel că aici vor avea loc diverse activări și activități zilnice, care vor fi doze bune de distracție și pregătire pentru festival. Cei care doresc să stea în aceste hoteluri de 4 stele pot scana codurile QR din fiecare recepție și primesc un discount de 20% la abonamentul pentru festival.

În toată Poiana Brașov sunt disponibile mai multe hoteluri de 3 și 4 stele pentru cei care vin la Massif, iar prețurile pornesc de la 415 euro de persoană în cameră dublă. Mai sunt mai puțin de două luni până la eveniment, astfel că fanii ar trebui să se grăbească să își rezerve camerele, pentru că se ocupă tot mai rapid, potrivit monitorulcj.ro.

Cât costă cazarea la Neversea 2023

Cu gândul la vară, mare și soare, mii de fani ai celui mai mare festival de muzică de la malul Mării Negre și-au asigurat deja cazarea.

Pe site-ul festivalului, sunt disponibile hoteluri în Constanța și Mamaia, cu prețuri care pornesc de la 297 euro de persoană, pentru 4 nopți.

Cât costă cazarea la UNTOLD 2023

În Cluj-Napoca, pentru festivalul UNTOLD, fanii găsesc mai multe opțiuni de cazare, fie în hoteluri, fie în căminele studențești din oraș.

Căminul Universității Tehnice (UTCN 5) are camere confort pentru 4 persoane, iar un sejur de 4 nopți pornește de la 150 de euro de persoană. În curând vor fi disponibile și camere în căminul Universității Babeș – Bolyai (UBB – Economica).

Pentru hotelurile din Cluj-Napoca, care sunt pe site-ul UNTOLD, prețurile sunt următoarele:

• Hoteluri 3 stele: de la 325 de euro de persoană pentru un sejur de 4 nopți

• Hoteluri 4 stele: de la 400 de euro de persoană pentru un sejur de 4 nopți

• Hoteluri de 5 stele: de la 485 de euro de persoană pentru un sejur de 4 nopți

Abonamentele la UNTOLD, Neversea și Massif sunt la vânzare pe site-ul fiecărui festival.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.