Smiley a rămas pieton. Motivul pentru care polițiștii i-au reținut permisul de conducere

0

Smiley a rămas fără permisul de conducere pentru 90 de zile, după ce a fost prins de radar cu 50 de km/h în plus față de maxima legală pe acel sector de drum.

Artistul conducea pe DJ 222, între Agighiol și Tulcea și într-o zonă cu limita de viteză la 50 km/h a fost înregistrat de radar cu 104 km/h. 

Evenimentul a avut loc în jurul orei 12.30 în zona cunoscută generic sub numele „Staţiunea cartofului”, unde este o limitare de viteză de 50 km/h, limitare pe care artisul se pare că nu a văzut-o.

Pentru că viteza de deplasare cu care a fost înregistrat era cu cel puţin 50 km/h mai mare decât prevede semnul de limitare, artistul a trebuit să lase permisul de conducere pentru următoarele 90 de zile în custodia poliţiştilor tulceni.

Cântărețului a primit și o amendă de 1.305 lei. Smiley va primi înapoi permisul de conducere chiar înainte de Ajunul Crăciunului, perioada de 90 de zile urmând să expire în 23 decembrie.

Pedeapsa de 90 de zile de suspendare poate fi diminuată până la 60 de zile, cu condiţia ca vedeta să susţină un examen în acest sens.

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.