Ce surpriză i-a făcut Andreea Bălan iubitului ei, tenismenul Victor Cornea, de ziua lui

0

 

Tenismenul Victor Cornea a schimbat prefixul, iar momentul împlinirii a 30 de ani a fost marcat de o petrecere tematică.

 

De surpriză s-a ocupat chiar iubita lui, Andreea Bălan. Imaginile de la aniversare au fost făcute publice pe pagina de Instagram a cântăreței.

Andreea Bălan a postat fotografii de cuplu, în care a surprins momente emoționante și pline de afecțiune. Acestea au fost însoțite de un mesaj venit din inimă, prin care artista și-a demonstrat, încă o dată, iubirea sinceră și respectul pe care i-l poartă partenerului său.

„Azi este ziua sufletului pe care îl iubesc și îl celebrez pe omul care mi-a arătat ce înseamnă iubirea adevarată, sinceră, asumată, dedicată și totodată ne-a arătat tuturor ce înseamnă ambiția, munca și perseverența! Victor, ești minunat și te iubesc până la stele și înapoi. La mulți ani! Își doresc să ajungi acolo unde meriți să fii!”, a scris ea, pe pagina de socializare.

Zilele de naștere par să fie momentele ideale pentru noi declarații de iubire. Andreea Bălan a ales să facă public, în mod oficial faptul că iubește și este iubită, în ziua în care ea a împlinit vârsta de 39 de ani.

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.