Simona Gherghe a ajuns pe mâna medicilor italieni, în timpul vacanței

0
Simona Gherghe

Simona Gherghe a început anul cu stângul. A avut numai probleme la finalul lui 2022 și se pare că situațiile neplăcute continuă să apară.

Imediat după Crăciun, după ce s-a bucurat de venirea Moșului alături de copii, fiica ei, Ana, a făcut gripă. Prezentatoarea le-a povestit fanilor că micuța a făcut temperatură și că din acest motiv nu a mai dus-o la grădiniță câteva zile.

Lucrurile s-au îmbunătățit în ceea ce privește starea de sănătate a micuței, astfel că familia Simonei Gherghe și-a făcut bagajele ca să plece în vacanța pe care o aveau pregătită în Italia.

Odată ajunși la aeroport, au trecut prin noi peripeții. Vedeta a povestit că ea și familia au fost nevoiți să aștepte ore întregi la aeroport fiindcă zborul le-a fost amânat. Trebuia să ajungă în Italia, la Trevisto. Avionul trebuia să decoleze la 5.45 dimineața, dar cursa a fost amânată pentru ora 13.45.

„Ai făcut-o lată, lată…”, a scris prezentatoarea TV pe Instagram unde a postat și o imagine cu tabela care afișa întârzierea.

În cele din urmă, prezentatoarea, soțul și cei doi copii ai lor au reușit să ajungă în Italia, s-au cazat și s-au dus direct pe pârtia de schi.

Vedeta a ajuns pe mâna medicilor italieni, după ce a suferit o fractură la coaste. ”Se mai întâmplă și de astea…”, a scris Simona Gherghe pe pagina sa de Instagram.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.