„Simfonia Apei”, la o nouă ediție! Când încep spectacolele de apă, muzică și lumini din centrul Capitalei 

0

„Simfonia Apei”, spectacolul de apă, muzică și lumini de la Fântânile Urbane din centrul Capitalei, revine cu cea de-a IV-a ediție, începând din 19 mai. Privitorii se vor bucura de dansul apei sub diferite teme, păstrând în centru valorile autentice românești, de la sport la oameni de știință sau artă, anunță Apa Nova.

Spectacolul „Simfonia Apei”, la o nouă ediție, din 19 mai

O tematică suplimentară anul acesta va celebra 120 de ani de la prima audiție a „Rapsodiei Române” semnate de George Enescu. Astfel, vara aceasta va introduce și tema “Rapsodia Apelor”, care va include și muzica celor mai cunoscuți compozitori români.

Mix-urile tematice vor fi completate și cu show-ul PACE, pentru a ne reaminti că aceasta rămâne o valoare, mereu actuală, de neprețuit de noi toți.

Din 19 mai, show-urile multimedia vor rula în zilele de vineri, sâmbătă și duminică, până la începutul lunii octombrie, după următorul program:

În lunile mai și august 2023: între orele 20:30 – 22:30 | spectacolul începe la ora 21:00
În lunile iunie și iulie 2023: între orele 21:00 – 23:00 | spectacolul începe la ora 21:30
În lunile septembrie și octombrie 2023: între orele 19:30 – 21:30 | spectacolul începe la ora 20:00.
Spectacolele durează aproximativ 45 de minute, iar accesul este gratuit.

În zilele și în intervalul orar în care au loc spectacole, traficul rutier va fi restricționat pe Bulevardul Unirii, segmentul cuprins între Bulevardul Dimitrie Cantemir și Splaiul Independenței (zona fântâni).

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.