Show total în pauza de la Super Bowl! Câți bani a primit Usher pentru 13 minute de spectacol

0

Usher, artistul cu 8 premii Grammy primite de-a lungul unei cariere muzicale de 30 de ani, a urcat pe scenă pentru half-time show, spectacolul tradițional din pauza Super Bowl.

Cântărețul a urcat duminică pe scena de la Allegiant Stadium din Las Vegas, alături de alți artiști celebri, oferind o mulțime de melodii de succes.

Acesta a fost acompaniat, printre alții, de faimoasa Alicia Keys. Așezată la un pian roșu, Keys și-a început recitalul cântând „If I Ain’t Got You”, apoi a trecut la hitul lor din 2004, „My Boo”, care a câștigat un Grammy pentru cea mai bună interpretare R&B a unui duo sau a unui grup vocal.

Apoi a apărut pe scenă H.E.R., cu un solo de chitară înainte ca Usher să revină pe patine pentru a interpreta „O.M.G.”.

Printre aparițiile surpriză din timpul show-ului s-au numărat și Will.i.am, Lil Jon şi Ludacris care au interpretat cel mai mare hit al lui Usher, „Yeah!”.

De la schimbări de ținută, la dansatori și o fanfară, Usher a făcut a oferit o reprezentație plină de energie la spectacolul din pauza Super Bowl 2024.

La fel ca și ceilalți artiști care au făcut spectacol de-a lungul timpului pe scena Super Bowl, Usher nu a fost plătit pentru prestație.

NFL suportă costurile organizării unui show de excepție, cheltuieli care se ridică la peste 10 milioane de dolari, pentru cele 13 minute de spectacol.

Finala din acest an a campionatului de fotbal amercian s-a disputat între Kansas City Chiefs și San Francisco 49-ers și a fost câștigată de Chiefs. Aceasta a fost a patra apariție a echipei Kansas City Chiefs la Super Bowl în cinci ani și a doua victorie consecutivă în finală.

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.