Cum a reacționat Andra după ce a fost criticată de fani că o ajunge pe Gabriela Cristea la kilograme

0

Andra a recunoscut în nenumărate rânduri că adoră să gătească, dar și să mănânce, motiv pentru care s-a îngrășat aproximativ zece kilograme.

Cântăreața a declarat că a început o dietă la un moment dat, motivată de una dintre surorile ei, însă nu a reușit să slăbească. În ultima vreme, fanii i-au spus că în curând o va ajunge pe Gabriela Cristea la kilograme.

Amuzată de curiozitățile și criticile fanilor, Andra a mărturisit că s-a chinuit să slăbească, însă acum nu mai face, considerându-se o „grăsuță frumoasă”.

„M-am chinuit anul trecut să slăbesc, acum nu mă mai chinui. Asta e, domne. Sunt asumată, sunt o grăsuță frumoasă”, a declarat Andra Măruță, în cadrul emisiunii „Românii au Talent”, sezonul 14.

Artista a fost criticată, pentru că nu ar avea o siluetă de invidiat precum alte vedete.

Aceste răutăți au afectat-o inițial pe Andra, însă ulterior și-a dat seama că ea e apreciată pentru ceea ce oferă oamenilor prin muzica sa și nu ar trebui să aibă măsurile unui model.

„E un subiect sensibil, într-adevăr, fiecare poză este studiată, măsurată. Cum spuneam când vorbeam despre prejudecăți și stereotipuri, pare că unii se așteaptă să avem toți aceeași siluetă și același stil de viață. Oamenii însă sunt diferiți, unii sunt înalți, alții mai puțin, unii sunt atletici, alții nu.

Am avut senzația la un moment dat că, dacă sunt cântăreață, trebuie să port XS la haine și să apar numai în costum de baie. Mi-am dat seama repede, din fericire, că oamenii mă apreciază pentru cine sunt eu și cum sunt eu, chiar dacă nu sunt un fotomodel de 1,80 m înălțime și 49 kg.

Nu îmi place să mă compar cu alte femei, cred că putem fi frumoase în multe feluri și este important să fim sănătoase și să avem grijă de noi. Așa că am lăsat de mult în urmă grijile legate de „ce o să zică lumea?

În general, nu prea mă supăr dacă sunt întrebată despre diete: fie vorba între noi, cred că le-am și încercat pe toate, deci pot să ofer informații utile” , a declarat Andra într-un interviu pentru revista Viva.

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.