Secretul lui Mihai Constantinescu, dezvăluit la trei ani de la moartea artistului

0
Mihai Constantinescu

Mihai Constantinescu a murit în 2019, la vârsta de 73 de ani, la Spitalul de Urgență Floreasca din Capitală, din cauza unui stop cardio-respirator neresuscitabil. Simona Secreier, cea care i-a fost soţie, îi cinsteşte memoria aproape zi de zi.

Văduva lui Mihai Constantinescu a mers la cimitir pentru a-i aprinde o lumânare celui care i-a fost soț, prieten și marea dragoste a vieții, în ziua în care creştin ortodocşii i-au prăznuit pe Sfinții Mihail și Gavril.

Mihai Constantinescu a iubit mult florile

Femeia a dezvăluit şi care a fost ultima dorinţă a artistului, la 3 ani de la moartea cântăreţului. Soția interpretului numește mormântul lui Constantinescu drept „colț de Rai”, asta deoarece e mereu îngrijit și plin de flori. Mihai iubea foarte mult flori, iar înainte să moară i-a cerut soției sale să nu uite să îi ducă flori la cimitir în cazul în care nu va mai fi.

„Merg de trei – patru ori pe săptămână la el, la cimitir, să îi îngrijesc mormântul. Mă ocup personal ca el să arate bine. Lui Mihai îi plăceau foarte mult florile. Atunci când trăia, el mi-a zis mai în glumă mai în serios că, dacă el nu o să mai fie, speră ca eu să vin la mormântul lui să îi pun o floare.

Am ținut cont de ce mi-a spus, așa că nu vreau să îi neglijez dorința. Lui îi plăceau foarte mult florile, în special cele de primăvară, zambilele și trandafirii. A fost o relație, o căsnicie foarte frumoasă între mine și el. Atunci când mă duc să îi îngrijesc mormântul, eu de fapt îi îngrijesc Raiul lui, pentru că el este în Rai acolo Sus”, a declarat Simona Secrier pentru Click.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.