Secretul absolut al vieții de familie a lui Vladimir Putin

0
vladimir putin

Vladimir Putin este un om secretos. Informațiile despre viața sa privată sunt puține, atât de puține încât până și numărul copiilor lui este neclar. Publicația americană Newsweek dezvăluia nu demult detalii interesante din viața fostului ofițer KGB.

În articolul „Secretul absolut al vieții de familie a lui Vladimir Putin” din 2014, autorul Owen Matthews subliniază că, deși șeful de la Kremlin este permanent în vizorul televiziunilor și a aparatelor de fotografiat, viața de familie o ține departe de public.

Secretele bine păstrate ale „stăpânului” Kremlinului foarte greu sunt accesate. Dincolo de știrile că este responsabil pentru războiul din Ucraina, viața lui este pieptănată, cu excepția faptului că există foarte puține informații. Și pe bună dreptate, când a venit la putere în 2000, Vladimir Putin a organizat totul astfel încât nimic și nimeni să nu se infiltreze în viața lui privată. Putin nu numai că a ascuns detalii din viața lui trecută, ci a făcut și „curățenie” pentru a prezenta o poveste oficială despre tinerețea sa, potrivit gala.fr. Și a reușit. Astăzi circulă mai multe zvonuri despre el fără a putea să fi verificate cu adevărat.

A avea 4 copii cu amanta lui, Alina Kabaeva

Vladimir Putin își păstrează viața privată… privată. El face chiar și o obsesie din asta. În 2018 – după cum relatează Birmingham Mail – pentru a se explica acest subiect, Vladimir Putin a spus, atunci când a fost întrebat în cadrul unei conferințe de presă despre relația sa cu fosta gimnastă Alina Kabaeva: „Am o viață privată în care nu permit interferența”. Și pentru a-i descuraja pe cei mai îndrăzneți să nu se intereseze prea mult de ea, a adăugat: „Trebuie să-l respecți, eu am reacționat întotdeauna negativ la cei care, cu nasurile lor și fanteziile lor erotice, pândesc la viața altora…”

Vladimir Putin: Jurnaliştii trebuie să-şi „muşte limba”

Circulă zvonuri că președintele rus ar suferi de o afecțiune rară a creierului. Câțiva „oficiali superiori ai alianței de informații Fives Eyes, formată din Marea Britanie, SUA, Australia, Canada și Noua Zeelandă”, speculaseră cu privire la „ posibilitatea unei explicații psihologice în spatele invaziei lui Putin”. Acesta nu este singurul diagnostic dat cu privire la sănătatea lui Vladimir Putin. Delirul paranoic, cancerul terminal, Parkinson, aceste boli sunt pe listă.

Vladimir Putin a divorțat de soția sa Ludmila, în 2013

Mass media din Rusia este strict controlată de Kremlin și nu a încercat niciodată să relateze vreun detaliu despre familia prezidențială. Chiar și în iunie 2013, când fusese anunțat oficial divorțul lui Vladimir Putin de soția sa Ludmila, televiziunea națională a fost foarte loială: informația a fost difuzată într-o singură zi, iar ulterior această informație despre viața președintelui a dispărut.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.