Motivul pentru care Antonia nu mai participă la emisiuni: „Cine mă cunoaște cu adevărat știe că…”

0
antonia

Antonia este una dintre cele mai frumoase și apreciate artiste din România. Piesele sale sunt difuzate pe radio și tv, iar la concerte este aclamată la maximum. Cu toate acestea, vedeta a luat o decizie care îi afectează cariera într-o oarecare măsură.

Solista în vârstă de 32 de ani nu mai participă atât de des la emisiunile televizate și oferă rareori interviuri în ultima perioadă.

În schimb, pe pagina personală de Instagram este la fel de activă și comunică admiratorilor evenimentele care se petrec în viața sa și a familiei. Tot pe Instagram și-a deschis sufletul și a mărturisit care este motivul pentru care a decis să răreasă aparițiile televizate și să se concentreze mai mult asupra propriei sănătăți.

„Am mari emoții atunci când apar la televizor sau pe internet, fie că este vorba despre un interviu sau un podcast. Am anxietate și mă tem constant că voi greși, lucru care se întâmplă mereu. De ce oamenii se grăbesc să judece și iubesc să mă portretizeze ca fiind proastă. Probabil pentru că îi face să se simtă superiori mie sau mai inteligenți. «Oh, este doar frumoasă, dar proastă ca naiba». Ei sunt motivul pentru care să nu mai apar public atât de des. Am explicat de nenumărate ori că, indiferent că sunt în România de mulți ani, fac greșeli atunci când vorbesc limba română. Asta nu ține de nivelul de inteligență, dacă vor să înțeleagă bine, dacă nu, sunt doar răutăcioși”, scrie Antonia.

Se simte în siguranță acasă

Solista a explicat că, în siguranția propriului cămin și înconjurată de oameni dispuși să asculte ce are de spus înainte să o judece, își exprimă liber părerile! În final, artista a adresat un mesaj dur și direct celor care își petrec timpul căutând motive să o critice și să o facă să se simtă prost.

„Cine mă cunoaște cu adevărat știe că am o mulțime de lucruri de spus și prefer să le spun atunci când sunt alături de oameni care nu mă judecă. M-am săturat de oameni care mă judecă și să fiu bullied. Am ales să nu fiu o victimă și să nu vorbesc despre asta spunându-mi că voi învăța să accept și că sunt doar un simpu om. Sunt dezamăgită și mă întreb de ce merit să fiu tratată cu atâta răutate, apoi realizez că îmi este milă de cei care mă jignesc pentru că nu au nimic altceva mai bun de făcut decât să mă corecteze pe mine și să se gândescă: «Aha, i-am spus-o. Proasta»”, a fost mesajul pe care vedeta l-a scris pe pagina contului personal de Instagram.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.