Scandalul momentului în showbiz! Theo Rose, surprinsă când îşi înşală iubitul şi se sărută cu bărbatul unei femei celebre

0
theo rose

Theo Rose și-a părăsit iubitul și s-a combinat cu fostul iubit al Liei Bugnar. Cântăreața a fost fermecată de Anghel Damian, de care probabil s-a îndrăgostit pe platourile de filmare ale serialului „Clanul”, unde Anghel este regizorul, iar Theo actriţă-cântăreaţă.

Cei doi au fost surprinși în momente intime, chiar pe stradă. Fără să le pese că și-au părăsit partenerii de viață, Theo Rose și Anghel Damian s-au comportat ca un cuplu.

Theo Rose și Anghel Damian s-au combinat pe platourile de filmare

Paparazzii Cancan i-au surprins sărutându-se la primele ore ale dimineții de vineri, 29 iulie. Anghel, îmbrăcat lejer cu un maiou, pantaloni scurți și sandale, se apleacă ușor către proaspăta iubită. Theo, încălțată cu adidași cu talpă groasă, astfel încât fostul Liei Bugnar să nu fie nevoit să se aplece prea mult.

Anghel Damian a povestit, într-un interviu mai vechi, că pe regizoarea Lia Bugnar a cunoscut-o la o filmare, unde jucau doi străini care se îndrăgostesc la metrou. El a făcut primul pas, Lia l-a făcut pe-al doilea, el pe-al treilea și așa mai departe până când nimeni şi nimic nu i-a mai putut despărţi… apoi a apărut Theo Rose.

Anghel Damian a iubit-o cu patimă 9 ani pe celebra actriță Lia Bugnar

Diferența de vârstă dintre ei, de douăzeci și doi de ani, a fost și nu a fost o problemă, cum tot Anghel povestea:

„Prejudecăți au fost și vor exista în continuare. La început, erau mai dese, mai gălăgioase, mai mulți oameni convinși că nu vom rezista mult, că e nefiresc. Dar trecând această probă a timpului, zgomotul s-a disipat și nu mai ajunge la noi. Suntem feriți, cred eu, pentru că suntem înconjurați de oameni pe care îi iubim și care ne iubesc și nu văd în noi o diferență de douăzeci și doi de ani“.

Theo şi Alex Leonte au fost împreună aproximativ cinci ani. El este nepotul celebrului Nea Marin. S-au cunoscut la un eveniment la care ea cânta și s-au îndrăgostit. Alex şi-a părăsit iubita de la acel moment pentru Theo Rose.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.