Andreea Tonciu, despre relația pe care o are cu nașii Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, după divorțul lor

0
Andreea Tonciu

Când s-au căsătorit în 2016, Andreea Tonciu și Daniel Niculescu au fost cununați de Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Aceștia din urmă s-au separat, însă, anul trecut, după un mariaj de 13 ani.

Invitată în emisiunea „Detectorul de minciuni”, Andreea a vorbit despre relația pe care o au ea și Daniel în prezent cu nașii lor.

Întrebată dacă după separare păstrează legătura cu Reghe, Andreea a răspuns: „Da, normal. Vorbim cu amândoi”. Deși nu au fost să-l vadă pe fiul cel mic al antrenorului, Liam, Andreea spune că vor face acest lucru și că Anamaria „nu crede, nu ar crede că se supără”.

Întrebată dacă nașa i-a interzis vreodată să vorbească cu Reghe, modelul a completat: „Niciodată nu mi-a interzis. Când discutăm, nici nu discutăm despre el sau despre ea”.

„Sunt în relații foarte bune și cu Reghe și cu Ana. Sunt la fel de apropiată de amândoi. Toată lumea mă întreabă, dar sunt niște oameni minunați. Eu și soțul meu suntem cu amândoi și nu avem de ce să nu fim cu amândoi”, mai spunea Andreea Tonciu în iunie 2022, în emisiunea „Fiță cu Adiță”.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.