Scandal pe aeroport. Dumitru Dragomir a sărit să-l lovească pe Leonardo DiCaprio! 

0

Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a dezvăluit un scandal în care a fost implicat celebrul actor american Leonardo DiCaprio. 

Totul s-a petrecut la Nisa, când starul de la Hollywood a avut un gest nepotrivit față de fiica unui prieten al lui Dumitru Dragomir, ceea ce a provocat o reacție furioasă din partea acestuia și a prietenilor săi.

 În timp ce se aflau la terminalul de avioane private, fiica unuia dintre prietenii lui Dumitru Dragomir a încercat să obțină un autograf de la Leonardo DiCaprio. Cu toate acestea, în loc să fie politicos, actorul american a reacționat violent, împingând-o pe femeie într-un mod brutal. 

Gestul i-a infuriat pe Dumitru Dragomir și pe camarazii săi, care au fost la un pas să se ia la bătaie cu starul de la Hollywood.

„Eram la Nisa. Eram mai tineri. Eram la terminalul de avioane private și noi eram vreo opt, dintre care fata unui șef, foarte frumoasă, i-a cerut să facă și ea o poză, cu Leonardo DiCaprio. Măi, i-a dat un vânt, de era să ne repezim pe el, să-l topim cu bătaia!”, a spus Dumitru Dragomir pentru Fanatik.

Dumitru Dragomir a declarat că ar fi fost gata să-l înfrunte pe Leonardo DiCaprio în ciuda dimensiunilor impresionante ale gărzilor de corp ale actorului, dar a fost descurajat de prezența acestora: „Avea doi mai mari ca noi! Când i-am văzut pe ăia prin spatele lui am mers pe blat. Ce vorbești mă?”.

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.