SCANDAL la liceul Jean Monnet: Profesorul de muzică, surprins când „preda”… striptease elevilor – Imagini incredibile

0

Încă un scandal zguduie unul dintre liceele cu pretenţii din Capitală. Un profesor de la Liceul Jean Monnet a dansat lasciv cu o elevă. Dascalul a fost filmat la o petrecere privată în timp ce realiza scene erotice cu o elevă din același liceu, care ar fi minoră. Poliția Capitalei s-a autosesizat după ce imaginile au ajuns pe internet. 

Imediat ce imaginile au apărut în mediul online, reacțiile nu au întârziat să apară, relatează Realitatea PLUS.

Imagine

 

Conform informațiilor disponibile online, profesorul ar fi fost prezent la petrecere în calitate de stripper, după ce serviciile sale au fost găsite de adolescenți pe un site destinat adulților.

Imagine

 

Contactați de mai mulți jurnaliști, reprezentanții liceului au susținut că profesorul de muzică și-ar fi dat deja demisia. Asta, însă, nu împiedică Poliția Capitalei să facă verificări. Instituția s-a autosesizat în acest caz.

Nu este prima dată când liceul Jean Monnet din Capitală este în mijlocul unui scandal. În trecut, o elevă și-a acuzat profesorul că a violat-o, iar într-un alt incident, un bărbat a detonat o grenadă, chiar în fața liceului, rănind 5 elevi. Este vorba de celebrul caz al lui Dragoș Ciupercescu, primul român condamnat pentru terorism după ce a detonat o grenadă în fața liceului în 6 noiembrie 2002. Condamnat în 2005 la 19 ani de închisoare, a fost eliberat condiționat în 2016. 

Sursa: Realitatea Star

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.