Sandra Bullock își ia rămas bun de la cinema

0
Sandra Bullock

Sandra Bullock alege să ia o pauză de la cinema pentru bunăstarea copiilor, adăugând că „nu este sigură când se va întoarce”.

Actrița face un pas înapoi și, cel puțin câțiva ani, vrea să se dedice doar celor doi copii adoptați: Louis, 12 ani, și Laila, 10 ani.

Mărturisirea lui Bullock a venit prima dată în primăvară prin Entertainment Tonight: „ Nu știu cât va dura pauza… Îmi iau treaba foarte în serios și când sunt la serviciu o fac bine și mă dedic trup și suflet acesteia 24 /7. Acum vreau să fiu disponibilă 24/7 pentru copiii mei și familia mea. Acolo voi fi pentru o vreme.”

Acestea sunt cuvintele câștigătoarea premiului Oscar pentru The Blind Side care a intrat și în clasamentul Forbes în 2010 și apoi în 2014 ca fiind una dintre cele mai bine plătite actrițe din lume: câștigurile ei ar fi de 56 de milioane de dolari.

Într-un interviu acordat recent THR, Sandra a explicat de ce ia de fapt o pauză, scrie JustJared.com.

„Nu vreau să fiu obligată să mai respect programele altora, în afară de cel pe care mi-l stabilesc eu”, a spus ea. „Sunt foarte obosită și am ajuns să nu mai fiu capabilă să iau decizii corecte.”. Întrebată cât va dura pauza, Sandra a spus: „Chiar nu știu”.

Potrivit unor surse, Paramount Pictures ar dori să facă o continuare a „Orașului pierdut”, tot cu Sandra Bullock în rolul principal.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.