Când își poate vedea Alexandru Ciucu fetițele. Alina Sorescu a spus care este programul de vizită

0
Alexandru Ciucu

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu se află în plin proces de divorț, iar instanța a decis că fetițele lor vor continua să locuiască la mamă, deși tatăl ar fi vrut ca acestea să stea la el.

Creatorul de modă are program de vizită, pe care va trebui să-l respecte, au hotărât judecătorii. El îşi va putea vedea copiii de două ori pe lună şi mai des în vacanţe.

Totodată, Alina a precizat că, deocamdată, nu se pune problema de semnătura unuia dintre părinți dacă vreunul dintre ei ar vrea să plece cu fetiţele peste hotare.

„Tatăl fetițelor are program de vizită, așa cum se dă în astfel de situații. Adică două weekenduri pe lună și vacanțele la jumătate, cum se dă de obicei. Deocamdată nu este vorba și de semnătura unuia dintre părinți, dacă vreunul dintre noi ar vrea să plece cu fetele în vacanțe, în străinătate. Asta, la divorț”, a spus Alina Sorescu pentru Ego.ro.

Pe 20 iunie, magistraţii au decis, pentru a doua oară, ca micuțele să aibă domiciliul la Alina Sorescu pe tot parcursul procesului de divorț cu designerul. Alexandru Ciucu a depus cerere în instanță ca fiicele sale să locuiască la el cât timp se termină procesul de divorț, însă învingătoare a ieșit Alina Sorescu.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.