Rona Hartner și-a cumpărat loc de veci. Care e starea de sănătate a vedetei, bolnavă de cancer

0

Rona Hartner a venit cu vești noi pentru urmăritori după tratamentul cu citostatice. Vedeta a explicat cum se pregătește pentru cele mai negre scenarii.

Rona a spus că e recunoscătoare că e încă în viață și se pregătește de tratamentul cu citostatice. A fost diagnosticată cu cancer la plămâni în stadiul patru, iar medicii i-au spus să fie pregătită pentru scenariile cele mai grele.

Tratamentul a mers foarte bine, iar jumătate din boală a dispărut.

După ce medicii i-au spus să se pregătească de ultimele momente, Rona Hartner a început să-și caute un loc de veci.

„Acum sunt un pic mai împlinită de la cortizon, dar ăsta e singurul efect secundar pe care-l am, pentru că Dumnezeu a vrut să am un cancer care răspunde extraordinar la ultimul model de citostatice din lume, care este fără niciun efect secundar asupra mea. Acest tratament este extraordinar și deja în trei săptămâni am trecut de jumătate. Așa este (nr. rezultatul analizelor este foarte bun). Doctorii mă trimiteau la notar să-mi fac testamentul, am fost cu copilul meu, a fost groaznic pentru noi, mi-am cumpărat loc de veci, dar Biserica e forță.

Acum sunt vie, deși nu era prevăzut, am fost jumătate paralizată din cauza unei metastaze pe creier. Ieri am făcut două ore de sport, am mers 7-8 kilometri, am înotat. Pentru că am un tonus excepțional, acest medicament a dat înpoi metastazele, care în mod normal trebuiau să-mi facă criză de epilepsie. Merg pe panta bună, cred că într-o lună opresc tratamentul, fără să-mi fi pierdut părul, fără să fie avut nimic altceva, doar că nu mai am forță”, a spus Rona Hartner, potrivit WOWbiz.

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.