Rona Hartner, diagnosticată cu cancer în stadiul patru

0

Rona Hartner trece prin momente extrem de grele. Vedeta este încercată de probleme de sănătate, deși era convinsă că a scăpat de o boala cruntă. Din nefericire, cancerul a  recidivat în ceea ce o privește. Șocant este faptul că de data aceasta medicii au anunțat-o că boala se află în stadiul 4, având multiple metastaze.

Rona Hartner a fost diagnosticată inițial în 2019 cu cancer la colon și ficat. Artista a reușit să se vindece în urma tratamentelor pe care le-a urmat în Franța. Acum, aceasta a aflat că boala a recidivat.

Actrița a dezvăluit că a ajuns din nou la medic pentru că tușea persistent și resimțea o stare de oboseală permanentă. După ce a mers la mai mulți medici în Franța, aceasta s-a întors în România pentru investigații suplimentare.

„A apărut un cancer în faza patru, din nou, pe fond de stres sigur și mă lupt cu el. Acum aștept rezultatele de la biopsie și o să fac ce am de făcut. Nu simt nimic fizic, în sensul că este obositor să ai un cancer în corp, deci da, am o stare de oboseală permanentă. Am un suflu foarte scurt și nu prea reușesc să respir destul de bine ca să pot să cânt la capacitate, dar o să încerc, dacă văd că nu o să mă descurc, o să anulez spectacolele pe o perioadă și le reiau după ce îmi revin. Practic, de două luni tușeam continuu. Am fost să văd foarte mulți doctori în Franța, care nu mi-au găsit niciun diagnostic. Și atunci m-am dus în România la un pneumolog român foarte bun, care m-a auzit o singură dată tușind și m-a trimis imediat la radiografie. Mi-a zis că s-a găsit o pneumonie atipică și mi-a zis doctorița că, după părerea ei, este ceva mult mai grav ”, a mărturisit Rona Hartner, pentru Antena Stars.

„M-am dus în Franța și am început să fac niște investigații și pe 12 iulie a picat diagnosticul, pentru că cine caută, găsește. Diagnosticul spunea pur și simplu că am cancer în faza patru, deja este cu metastaze. Recunosc că pe moment am plâns, pentru că nu m-am așteptat la asta. A fost un șoc, dar mi-am revenit și mi-am dat seama că Dumnezeu mă iubește și că dacă această boală a ajuns la mine iarăși, este pentru m-am epuizat anul ăsta mult prea mult, că trebuia să am mai multă grijă de mine. M-am epuizat și fizic, și emoțional. Cancerul e legat de niște șocuri pe care le trăim”, a mai spus artista.

Sursa: Realitatea Star

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.