Fotbalistul Adrian Ilie, prins beat la volan

0

Adrian Ilie, celebrul atacant al „Generației de Aur” a României, a fost oprit de polițiști în apropierea parcului Herăstrău din București. Acesta a fost prins conducând sub influența alcoolului.

Adrian Ilie a fost surprins băut la volan în apropierea parcului Herăstrău. Potrivit celor de la Gândul, polițiștii i-au cerut să sufle în etilotest, iar rezultatul a fost de 0,85 la mie.

Forțele de ordine l-au dus la Institutul de Medicină Legală, însă acesta a refuzat recoltarea de probe biologice. Din acest motiv, a fost deschis un dosar penal pe numele său. În baza prevederilor art. 337 alin. 1 din Codul Penal, fotbalistul se expune unei pedepse. Astfel, acesta poate fi pasibil de închisoare de la 1 la 5 ani sau de o amendă penală. Decizia finală va aparține însă instanței.

Conform legislației, conducătorii auto prinși conducând cu o alcoolemie de peste 0,80 g/l în sânge (echivalentul a peste 0,40 mg/l în aerul expirat) sunt încadrați la infracțiune. Astfel, aceștia pot fi supuși unor pedepse aspre.

Adrian Ilie, are 49 de ani și se poate mândri cu o carieră strălucitoare în fotbalul românesc. Mai mult, acesta a reprezentat România la nivel internațional.

 

Sursa: Realitatea Star

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.