Rihanna este însărcinată cu primul ei copil

0

Rihanna este însărcinată. Ea și iubitul ei, Asap Rocky, au anunțat într-un mod inedit că vor deveni părinți. De curând au apărut şi primele imagini cu artista în postura de gravidă.

Rihanna a apărut pentru prima oară cu burtica de gravidă la vedere zilele trecute în New York. Ea a purtat o geacă roz, lungă, pe care a ţinut-o descheiată chiar în dreptul burticii. Peste, a purtat un lanţ de perle cu o cruce de aur imensă.

RiRi și iubitul său s-au lăsat pozați ținându-se de mână, ochi în ochi și zâmbind, semn că vestea pe care au primit-o acum câteva luni este o bucurie nemăsurată pentru ei.

Rihanna şi A$AP Rocky (33 de ani) sunt împreună din 2020, când, în noiembrie al acelui an, o sursă a confirmat că cei doi au o relaţie după ani de prietenie. Zvonurile că cei doi sunt un cuplu au apărut încă din ianuarie 2020.

Atunci, Rihanna a pus punct relaţiei de trei ani cu miliardarul Hassan Jameel. În iulie 2020, Rihanna şi A$AP Rocky au apărut împreună în campania de promovare a Fenty Skin şi au făcut o serie de interviu pentru a promova colaborarea, notează people.com.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.