Reacția lui Dan Badea după ce a fost înlocuit la iUmor

0

În sezonul 15 al show-ului „iUmor“ au avut loc unele schimbări importante, atât în componența juriului, cât și în ceea ce-i privește pe prezentatori. 

În locul celor doi prezentatori, Dan Badea și Șerban Copoț, care îi încurajau în culise pe concurenți, au venit Emi și Cuza. Chiar dacă nu se va mai regăsi în postura de prezentator, Dan Badea va rămâne implicat în show-ul de umor, ca invitat special, pe scenă, după cum a mărturisit într-un video postat pe Instagram.

Însă motivul principal pentru care nu va mai fi implicat în „iUmor“ este un alt proiect important la Antena 1.

„Datorită unui mega proiect tot marca Antena 1, timpul nu-mi mai permite să fiu zi de zi la filmările «iUmor», în calitate de prezentator“, a spus Dan Badea, în postarea de pe Instagram.

Decizia postului de a-l implica într-un nou proiect arată încrederea pe care Antena 1 o are în potențialul și talentul lui Dan Badea.

„Sunt foarte bine, încep un turneu în țară și în străinătate, niște filmări de care nu pot să zic că așa e treaba, proiect mare, o să se vadă la televizor, în același trust. O să fie ceva frumos”, a declarat Dan Badea pentru playtech.ro.

Și juriul show-ului are o nouă formulă: Cosmin Natanticu îl înlocuiește pe Nelu Cortea, căruia nu i s-a mai prelungit contractul. Actorul de comedie va sta alături de Cheloo, Delia și lui Cătălin Bordea, la masa juriului.

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.