Cât costă verigheta Gabrielei Prisăcariu. Bijuteria are un preț fabulos

0

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu s-au căsătorit pe 30 iulie. Ceremeonia a fost una fastuoasă, iar petrecerea a fost pe placul tuturor invitaților, iar mirii s-au asigurat că cei prezenți se vor distra pe cinste și vor lăsa orice grijă acasă. 

Ce a atras atenția, în mod deosebit, a fost însă modelul de verighete pe care l-au ales cei doi îndrăgostiți.

Conform informațiilor de pe a1.ro, verigheta Gabrielei Prisăcariu a fost cea care a captat atenția. Aceasta este realizată din aur alb de 14K și este încrustată cu diamante în total de 2.81 carate. Bijuteria are o greutate aproximativă de 6,83 grame, conform detaliilor furnizate de site-ul de pe care Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au comandat-o.

Verigheta poate fi realizată la comandă și poate fi confecționată într-un model cu trei culori. Prețul inițial al acesteia este de 29.700 de lei, însă în prezent se află la reducere, fiind disponibilă la prețul de 22.275 de lei, echivalentul a aproximativ 4.500 de euro. În contrast cu verigheta strălucitoare a Gabrielei Prisăcariu, verigheta lui Dani Oțil este mult mai simplă, fiind realizată din aur alb și fără diamante.

Gabriela Prisăcariu a vorbit despre cel mai fericit eveniment al vieții sale pe pagina personală de Instagram și a subliniat că ziua nunții a fost una perfectă. Totul a fost exact cum și-a dorit, iar amintirile create le va purta în suflet pentru totdeauna.

„Doamne! Încă nu m-am dezmeticit, nu-mi vine să cred că a trecut nunta mea. A fost de vis, deci absolut superb totul. Vreau să-i mulțumesc lui Carmen Ioniță că mi-a îndeplinit toate dorințele. Săraca… nu cred că mă mai suportă. Nu știu dacă știți, dar eu sunt Scorpion și la mine totul trebuie să fie perfect, adică cu o săptămână înainte am schimbat mesele… vă dați seama, ceva rău, dar totul a ieșit absolut impecabil”, a scris Gabriela Oțil.

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.