Răzvan Simion dă detalii despre nunta cu Daliana Răducan

0

Răzvan Simion și Daliana Răducan se pregătesc de nuntă. Cei doi se gândesc serios la locația evenimentului și la tematică.

Prezentatorul TV spune că el și Daliana Răducan s-au gândit la un eveniment restrâns, unde să aibă alături doar familia și pe cei mai apropiați prieteni, dar după ce au început să facă lista de invitați, și-au dat seama că va fi o nuntă mai mare decât plănuiau inițial, pentru că mulți vor să le fie alături la evenimentul unic. 

Întrebat în ce stadiu sunt pregătirile, Prezentatorul matinalului de la Antena 1 a mărturisit că nu au stabilit încă toate detaliile și nici locația, asta pentru că nu sunt siguri dacă să facă evenimentul în străinătate sau în România.

„Ne gândim. Momentan, lista se tot mărește. Am vrut să facem ceva foarte mic, acum e ceva mediu. Sper să nu ajungă ceva foarte mare. Ați văzut că domnul Dani a făcut nuntă mare. Nu, încă ne gândim (n.r. cu privire la locație). Poate afară, poate aici. Dacă suntem puțini să încăpem, să fie onorant și pentru noi, afară. Dacă suntem mai mulți și avem mulți prieteni care, culmea, ne amenință că dacă nu îi chemăm la nuntă se supără pe noi, ceea ce e dubios. În 2023, când primești o invitație la nuntă, te cam lua cu rău. 300 de euro două sarmale e mult (n.r. râde)”, a spus Răzvan Simion, potrivit Spynews.ro.

Răzvan Simion a mai spus că nașii de cununie nu fac parte din lumea mondenă și că este vorba despre un cuplu apropiat atât lui, cât și iubitei sale și au fost încântați să le fie părinți spirituali. Glumind tot pe acest subiect, vedeta tv a spus că și-ar dori ca Tiago, fiul lui Dani Oțil, să îi fie cavaler de onoare la nuntă.

„Nu sunt din lumea pe care ai putea-o cunoaște nașii. Cavaler de onoare l-aș pune pe Dănuț, dar cred că mai mult în pun pe fiul lui, că el a depășit vârsta la care să fie cavaler, mai ales de onoare”, a mai spus prezentatorul TV.

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.