Războiul johnny Depp-Amber Heard continuă! Actorul contraatacă după cererea de apel a fostei sale soții

0
Johnny Depp

Avocații actriței și-au anunțat joi, 21 iulie, decizia de a contesta verdictul din procesul pentru defăimare împotriva fostului ei soț, Johnny Depp.

Procesul dintre Johnny Depp și Amber Heard s-a încheiat pe 1 iunie. La aproape o lună și jumătate de la pronunțarea hotărârii, prin care judecătorul a condamnat actrița să plătească despăgubiri de 10 milioane de dolari fostului ei soț, aceasta din urmă a făcut apel. Avocații ei au explicat că actrița în vârstă de 36 de ani nu și-a putut permite să plătească suma solicitată, potrivit AFP. Confruntat cu această nouă întorsătură, actorul din „Pirații din Caraibe” a reacționat, hotărând să depună la rândul său contestație.

Potrivit informațiilor Deadline, avocații actorului au depus apel vineri, 22 iulie, în comitatul Fairfax, unde a avut loc procesul. „Reclamantul și pârâtul de cerere reconvențională John C. Depp, II, de către avocat, fac apel la Curtea de Apel din Virginia din toate hotărârile adverse și din Ordinul de hotărâre definitivă a acestei Curți de circuit pronunțată la 24 iunie 2022”, putem citi în documentele oficiale raportate de site.

Ulterior, avocații actorului și-au justificat decizia. „Juriul a ascultat dovezile ample prezentate în cele șase săptămâni de proces și a oferit un verdict clar și unanim conform căruia inculpata însăși l-a defăimat pe domnul Depp, în mai multe ocazii. Rămânem încrezători în cazul nostru și credem că acest verdict va rămâne în vigoare”, au spus aceștia. Această procedură are ca scop zădărnicirea lui Amber Heard, dar i-ar putea permite și lui Johnny Depp să nu mai fie nevoit să plătească cele 2 milioane de dolari pe care a fost obligat să i le plătească.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.