Cum să te îmbraci la birou în perioadele de caniculă

0
moda

Suntem deja în plină vară și canicula ne dă bătăi de cap. Nu-i de mirare că mulți dintre noi ajung la birou transpirați. Din păcate, coșmarul nu s-a terminat!

Deși în zilele petrecute la plajă sau pe terasa din cafeneaua noastră preferată ne îmbrăcăm lejer, mai sumar, să te îmbraci pentru lucru este cu totul altceva…

Având în vedere că valul de căldură din 2022 a atins temperaturi peste 30°C toată săptămâna (și în unele zone au depășit 40°C), este bine să știi ce haine să porți la locul de muncă. Există produse special concepute pentru a rezista la căldură și pentru a evita transpirația excesivă. Pentru că nu este nimic mai puțin confortabil decât să te strecori în pantaloni skinny și un blazer într-o zi fierbinte.

De la țesături ușoare până la articole de îmbrăcăminte largi, avem tot ce ai nevoie pentru a-ți transforma aspectul de birou în ceva aerisit și confortabil de purtat.

Materiale esențiale

Deși te îmbraci în mod corespunzător, confortabil și inteligent pentru birou pe această vreme poate părea o provocare, de fapt este mult mai ușor decât crezi. În ceea ce privește materialul ideal de purtat pentru a suporta o zi de muncă, avem tendința de a înclina spre in și viscoză, care lasă corpul să respire și ajută la depășirea acestei senzații de disconfort la căldură.

Croiala

Ce haine este cel mai bine să îmbraci? Cele cu cea mai mică grosime posibilă. De asemenea, evităm suprapunerea straturilor de îmbrăcăminte. Acesta este un avantaj pentru confortul fizic, dar și pentru cei care nu vor să piardă timpul dimineața! De asemenea, optăm pentru piese fără mâneci cu siluete largi.

Cei mai buni pantofi

Cine spune căldură, spune retenție de apă! Odată cu valul de căldură, picioarele noastre tind să se umfle și să transpire. Așadar, este mai bine să evităm să purtăm pantofi închiși sau pantofi în care picioarele noastre sunt susceptibile să alunece, în special cei cu tocuri care pot deveni rapid neplăcuți. Prin urmare, purtăm încălțăminte deschisă, cum ar fi sandalele sau saboți.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.