Război în showbiz! Loredana Groza, desființată de o colegă de breaslă: „Nici bună ziua nu știe să dea”

0

Artista de muzică ușoară Carmen Rădulescu, în vârstă de 60 de ani, a făcut mărturisiri neașteptate despre Loredana Groza.

Solista a fost provocată să vorbească despre colega ei de generație. Prezentă zilele trecute la o emisiune de dimineață, Carmen Rădulescu a spus ce crede despre Loredana Groza, în vârstă de 53 de ani. A fost întrebată de ce nu îi place Loredana, asta după ce moderatorii au observat că pe invitata lor o deranjează atunci când ei vorbesc despre evoluția vedetei.

„Nu-mi plac oamenii infatuați, nu-mi plac oamenii care uită de unde au plecat (…) Când eu veneam la Onești și cântam, ea venea și spunea: Sărumâna, mă lăsați și pe mine să cânt două piese? Și acum nici bună ziua nu știe să dea. Deci, în viață, îndiferent de cât de sus ajungi, nu uita de unde ai plecat și nu uita să fii om (…) Nu mi-a plăcut niciodată, nici când avea 16 ani, nici când apare acum la 50 sau cât are”, a declarat Carmen Rădulescu despre Loredana, potrivit libertateapentrufemei.ro.

Loredana Groza s-a remarcat de la 16 ani, în 1986, când a participat pentru prima oară la Festivalul de Muzică Ușoară de la Mamaia, unde a câștigat „Marele Premiu”, fiind atunci cea mai tânără participantă și câștigătoare din istoria Festivalului.

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.