Primele imagini cu Regele Charles după ce a fost diagnosticat cu cancer

0

Regele Charles al III-lea a fost fotografiat în timp ce pleacă cu o mașină de la reședința regală Clarence House din Londra, în prima sa apariție în public de când Palatul Buckingham a anunțat că acesta a fost diagnosticat cu cancer, relatează BBC.

Însoțit de Camilla, regele a fost fotografiat în timp ce le face cu mâna și le zâmbește oamenilor și fotografilor, după ce a părăsit reședința regală din Londra pentru a pleca către Sandringham, o altă reședință regală, aflată în Norfolk. 

Anterior, regele Charles al III-lea s-a întâlnit cu fiul său, Harry, care a venit din SUA pentru a-și vedea tatăl, la scurt timp după ce diagnosticul acestuia a fost făcut public. Întâlnirea dintre cei doi a durat aproximativ 45 de minute.

Această întâlnire a dat sperante legate de o împăcare în familia regală, după ce Harry a decis să renunțe la îndatoririle sale oficiale și să se mute în Statele Unite. Până acum, nu au fost făcute alte declarații oficiale. 

Totodată, până acum, prințul William, primul în linia de succesiune la tronul britanic, nu a avut nici el o apariție publică, fiind așteptat să preia o parte din îndatoririle publice ale tatălui său.

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.