Premiile Grammy din 2022 vor fi decernate la Las Vegas. Când va avea loc gala

0
Premiile Grammy

Premiile Grammy au o nouă dată și locație. CBS și Recording Academy au anunțat marți că evenimentul muzical va avea loc în Las Vegas duminică, pe 3 aprilie, la o săptămână după decernarea Premiilor Oscar. Ceremonia urma să aibă loc inițial la sfârșitul acestei luni la Los Angeles, dar a fost amânată din cauza pandemiei.

„Suntem încântați să oferim premiile Grammy la Las Vegas pentru prima dată și să organizăm un spectacol de clasă mondială”, a declarat Harvey Mason Jr., CEO al Recording Academy, într-un comunicat. „Din momentul în care am anunțat amânarea datei inițiale a spectacolului, am fost inundați de mesaje sincere de sprijin și solidaritate din partea comunității artiștilor. Suntem umiliți de generozitatea lor și recunoscători pentru angajamentul lor neclintit față de premiile Grammy și misiunea Academiei.”

Premiile CMT Music Awards, o emisiune în care fanii își votează artiștii preferați de muzică country, ar fi trebuit să aibă loc pe 3 aprilie. Evenimentul respectiv se va muta la o dată ulterioară și va fi difuzat pe CBS, potrivit rețelei.

Premiile Grammy vor avea loc la MGM Grand Garden Arena. Gazda evenimentului va fi moderatorul emisiunii „The Daily Show” Trevor Noah. Jon Batiste, liderul trupei de la „The Late Show with Stephen Colbert”, are cele mai multe nominalizări, 11.

Puteți vedea lista completă a nominalizărilor, care au fost anunțate încă din noiembrie, aici.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.