Piesa „All I Want for Christmas is You”, cântată de Mariah Carey, detronată de un alt cântec celebru

0

Mariah Carey a fost detronată de un alt cântec de Crăciun: „Rockin’ Around the Christmas Tree”, de Brenda Lee, care se poate auzi și pe coloana sonoră a celebrei serii „Home alone/Singur acasă”.

Billboard scrie că este pentru prima dată, de la lansarea sa în 1958, când acest clasic ajunge în fruntea clasamentelor.

„Rockin’ Around the Christmas Tree” a stabilit o serie de recorduri, începând cu cel pentru cea mai lungă pauză dintre lansarea unei melodii şi clasarea acesteia pe primul loc, titlu deţinut până acum şi de „All I Want for Christmas Is You” al lui Mariah Carey din 2019.

Alte patru colinde revin în top 10 al Hot 100: „Jingle Bell Rock” a lui Bobby Helms, care a urcat de pe locul 12 pe locul 4; „Last Christmas” a lui Wham! (13-5); „A Holly Jolly Christmas” a lui Burl Ives (16-6); şi „It’s the Most Wonderful Time of the Year” a lui Andy Williams (28-10).

Într-o înregistrare video postată pe contul X (fostul Twitter) al Billboard, Brenda Lee a ţinut să le mulţumească fanilor ei pentru această realizare.

„Nu-mi vine să cred! Nu-mi vine să cred că ‘Rockin’ Around The Christmas Tree’ este pe locul 1, la 65 de ani de la lansare”, a declarat ea.

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.