Pierce Brosnan a dezvăluit că nu se enervează niciodată. Trucul care îl ajută să-și păstreze calmul

0

Cercetătorii spun că o persoană obișnuită se enervează cel puțin o dată pe zi și este enervată sau ușor iritată de mai multe ori în decurs de 24 de ore. Pe de altă parte, experiența furiei poate varia foarte mult, iar actorul Pierce Brosnan a declarat recent că nu se enervează niciodată. 

Starul din James Bond a împărtășit și activitatea simplă care îl ajută să-și țină emoțiile sub control.

În ciuda unei copilării dificile, Brosnan s-a ridicat deasupra tuturor provocărilor și a devenit un actor de renume mondial.

Pierce Brosnan a venit pe lume într-un sat irlandez în anul 1953. Mama lui era asistentă, în timp ce tatăl său era dulgher. După cum a vrut soarta, Brosnan s-a trezit ca singurul urmaș din gospodăria lor.

Cu toate acestea, în anii copilăriei, circumstanțele au dus la plecarea tatălui său, lăsând un gol în viața lui. Într-o întorsătură paralelă a evenimentelor, mama sa a pornit într-o călătorie profesională la Londra, lăsându-l pe tânărul Brosnan în principal în grija bunicilor săi materni.

În anii săi de formare, actorul a vrut să devină pictor. Cu toate acestea, în cele din urmă a dezvăluit o ardoare profundă pentru actorie.

Recent, Pierce Brosnan a dezvăluit că nu este unul care să-și piardă cumpătul.

A trăi o viață ocupată în lumina reflectoarelor are provocările și dificultățile sale, dar într-un interviu recent celebrul actor a dezvăluit că, în ciuda tuturor, nu se enervează niciodată. „Nu mă enervez. Aș putea să mă enervez – dar unde s-ar duce acea furie? N-ar avea rost”, a remarcat el.

Deși ar putea părea de necrezut că, spre deosebire de majoritatea celorlalți oameni, Brosnan nu își pierde niciodată cumpătul, el spune că există mai multe motive pentru care emoțiile lui sunt atât de sub control.

Locuiește aproape de mare cu a doua sa soție, Keely Shaye Smith, și folosește meditația pentru a-și controla emoțiile.

Actorul a avut întotdeauna o mare afinitate pentru mare și locuiește aproape de coastă alături de iubita lui soție, Keely Shaye. „Am amintiri frumoase despre litoral. Așa că, când am ajuns în America în anii 1980, era un singur loc în care vroiam să fiu – și acesta era pe coastă”, a explicat Pierce Brosnan. De asemenea, el a reiterat că a fi lângă apă i-a adus întotdeauna bucurie și liniște.

Mai mult, el folosește frecvent meditația pentru a-și liniști mintea și a-și ține emoțiile sub control, ceea ce la rândul său nu-i permite să experimenteze furie, chiar și în situații dificile sau frustrante.

Pierce Brosnan și Keely Shaye Smith sunt împreună de aproape 3 decenii și sunt încă la fel de  îndrăgostiți unul de celălalt ca în prima zi în care s-au cunoscut.

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.