Cătălin Botezatu a comentat ținutele alese de Gina Pistol și Smiley la nuntă

0

Gina Pistol și Smiley s-au căsătorit în acest weekend, după 7 ani de relație. Cei doi au făcut pasul cel mare într-un cadru de poveste, iar ținutele pe care le-au purtat în ziua cea mare au fost îndelung apreciate de internauți.

Recent, Cătălin Botezatu a analizat pentru revista VIVA! alegerile vestimentare ale mirilor. Creatorul de modă a fost impresionat de look-ul Ginei și a dat-o drept exemplu de eleganță și simplitate pentru viitoarele mirese. Botezatu a lăudat și pantofii Ginei, dar și buchetul creat din floarea miresei și accesorile chic pe care partenera de viață a lui Smiley le-a ales pentru nuntă.

„Au ales o vestimentație care îi caracterizează, într-un stil curat, inconfundabilul stil boho chic. Este o rochie vaporoasă, romantică, prețioasă în partea superioară, din dantelă accesorizată cu mărgele și perle. Gina poartă pantofi foarte frumoși, accesorizați tot cu perle, brandul Jimmy Choo.

Îmi place părul coafat lejer și machiajul discret, fin. Este un look care o caracterizează și care mie îmi place foarte mult, este simplu, modern și de bun gust. Gina este naturală și frumoasă. E timpul să învețe miresele că se poate și așa. Gina are bijuterii foarte prețioase, de la un brand cunoscut, cu briliante. Se vede că sunt alese cu cap, foarte frumoase, asortate, dar deloc ostentative.

Buchetul îmi place foarte mult. Se potrivește cu tot conceptul, în același stil boho. De obicei, acestea sunt flori care se pun pe marginea buchetului – floarea miresei se numește. Ea a ales ceva simplu, să aibă tot buchetul din floarea miresei”, a spus Cătălin Botezatu, pentru sursa citată mai sus.

Creatorul de modă i-a lăudat și ținuta lui Smiley, care s-a potrivit cu rochia Ginei. Simplitatea a fost cheia și în cazul artistului.

„Smiley a ales, de asemenea, o vestimentație interesantă, lejeră care i se potrivește. Îmi place foarte mult la el că s-a tuns, îi stă foarte bine așa. Este îmbrăcat bine, îmi place cămașa fără rever. O simplitate care dă bine și în cazul lui. Totul denotă romantism”, a susținut Cătălin Botezatu.

 

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.