Pentru ce sumă se dă Selly jos din pat. Vrea să se extindă pe mai multe zone de activitate

0

Selly, pe numele său real Andrei Șelaru, ajunge să încaseze între 3.000 şi 100.000 de euro pentru o colaborare cu diverse branduri în online.

 Selly Media Network, firma pe care el a înfiinţat-o, are o echipă permanentă de circa 7-8 persoane, însă funcţionează şi cu un număr mare de colaboratori.Compania vinde imagine, adică o formulă care oferă partea lui de imagine şi care vine la pachet cu credibilitatea şi publicul acestuia, dar şi cu zona de influencer.

De-a lungul timpului, Selly a realizat campanii pentru universităţi private, dar şi pentru produse de consum, cum ar fi biscuiţii Poieni. „Facem campanii de awareness, dar şi campanii targetate pe conversie directă. Vedem că din ce în ce mai multe branduri au o abordare long term. În zona de banking, de pildă, campaniile merg tot mai mult spre publicul tânăr, care poate încă nu foloseşte acele servicii, dar care trebuie educat”, a explicat Selly, potrivit Zf.ro.

Până în prezent, Selly spune că nu şi-a asociat imaginea cu niciun produs pe bază de tutun, deoarece acest lucru nu ar fi etic, el având un public format în proporţie de 40% din minori.

Campaniile de imagine, spune el, sunt doar o parte din businessul său, dar în paralel acesta se ocupă şi cu producţia de filme şi festivaluri. „Business-ul meu de imagine este un business foarte dinamic, care s-a dezvoltat foarte mult în ultimii ani. Avem show-uri în prezent care au un nivel de producţie comparabil cu show-urile de televiziune. Mizăm pe ideea că poţi face conţinut disponibil gratuit şi credem că este un model care va fi din ce în ce mai profitabil.

Avem colaborări care încep de la 3.000-3.500 de euro, dar avem şi contracte mari, de 100.000 de euro. Însă, nu mă bazez doar pe imaginea mea. Imaginea mea este doar un segment dintr-un business mult mai amplu. Sunt cofondator în două festivaluri de muzică urbană, printre care şi Beach Please, care va avea anul acesta un trafic de 160.000 de persoane“, a mai spus Selly.

Andrei Şelaru îşi doreşte să se extindă în zona de business pe sectoarele de media, divertisment şi IT. El spune că nu se va baza doar pe imaginea lui în următorii 10, 20 sau 30 de ani, întrucât în acest domeniu există riscul ca influencerii să se plafoneze şi să nu mai aibă acelaşi succes.

„Nu poţi paria că îţi vei păstra imaginea la acelaşi nivel şi peste 20 sau 30 de ani. Poţi ajunge la un nivel peste care nu poţi să mai creşti. În viitor, cred că mulţi dintre influenceri vor înfiinţa businessuri proprii sau vor face asocieri, cum se întâmplă deja în SUA”, a mai declarat tânărul.

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.