Adi Minune a dezvăluit boala de care suferă și care l-a trimis de urgență la spital

0

Adi Minune a fost internat de urgență în spital, după ce a acuzat stări de rău. În cele din urmă, manelistul a fost externat, după ce a aflat diagnosticul, însă trebuie să se prezinte la spital pentru alte investigații.

Cântărețul de manele a mărturisit că în urma analizelor pe care le-a făcut, medicii l-au diagnosticat cu diverticulită. În ciuda acestui lucru, artistul a spus că se simte bine, dar trebuie să țină un regim alimentar și să urmeze un tratament.

În plus, Adrian Minune nu are de gând să renunțe la evenimentele programate pentru următoarea perioadă. „Am fost la spital, am făcut un CT. E vorba de diverticulită. De la frig. Dar sunt beton, mulțumesc lui Dumnezeu. Am luat niște pastile, țin un regim, sunt bine. Să iau pauză? Niciodată! Muzica e viața mea, mă îndrept spre Chișinău. Nimeni și nimic nu mă poate împiedica să-mi fac meseria’, a declarat el pentru Cancan.ro.

Ce este diverticulita

Caracteristica principală a acestei afecțiuni sunt diverticuliile. Printre cele mai întâlnite simptome ale acestei boli sunt durerile abdominale. Cei care se confruntă cu această afecțiune se pot confrunta și cu febră, constipație, diaree, flatulență, vărsături și stare de greață.

Un pacient este diagnosticat cu această boală, de cele mai multe ori, pe baza unei tomografii computerizate (CT). Acest examen ajută medicul să stabilească gradul de severitate al afecțiunii. De asemenea, tot în acest fel sunt descoperite și eventualele complicații.

Această boală este tratată în funcție de severitatea simptomalogiei pacientului, dar o dietă bogată în fibre duce la ameliorarea simptomelor. 

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.