Pamela Anderson divorțează a cincea oară

0
Pamela Anderson

Pamela Anderson tocmai a cerut divorțul de cel de-al cincilea soț al ei, Dan Hayhurst. Surse din apropierea actriței spun că aceasta a cerut divorțul deoarece Hayhurst a fost „un prost” și „de nesuportat”.

Vedeta din „Baywatch” a depus actele de divorț în Canada natală – reprezentantul ei a confirmat la Page Six – unde ea și soțul ei locuiesc de când s-au căsătorit în Ajunul Crăciunului 2020 , în casa ei de pe insula Vancouver.

El a fost anterior garda de corp a lui Anderson, în vârstă de 54 de ani, și antreprenor la casa ei, înainte de a începe o relație.

O sursă apropiată a fostului cuplu a spus că la început dormea fericirea în casă dar timpul petrecut împreună în carantină din cauza pandemiei de Covid-19 i-a făcut să-și dea seama că nu mai pot trăi unul lână celălalt.

Sursa a spus: „Dan s-a dovedit a fi un prost pentru Pamela – a fost nepoliticos și insuportabil. După ce ai petrecut doi ani trăind în fiecare secundă cu cineva, ajungi să-l cunoști mai bine – și în rău. Au ajuns să se cunoască mai bine și, făcând asta, Pamela și-a dat seama că Dan nu este, de fapt, cel potrivit.”

Sursa a adăugat: „Divorțul nu se desfășoară pe cale amiabilă în acest moment, pentru că ea a decis că nu au nimic în comun, el nu a tratat-o ​​în felul în care a simțit că vrea să fie tratată.”

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.