Optical Illusion Mani, noua tendință de nail art pentru unghiile noastre

0

Vrei să ieși în evidență în ceea ce privește manichiura? Poate că am găsit tendința unghiilor care va face diferența pentru începutul anului școlar 2022. În program? Iluzia optică.

Este excepția care întărește regula. În timp ce în această toamnă, tendințele de manichiură păreau să se așeze, propulsând oja monocromă în fruntea listei, se pare că nail art-ul nu și-a spus ultimul cuvânt. Și din motive întemeiate, așa-numitele unghii „iluzie optică” atrag din ce în ce mai multe adepte.

În orice caz, acest lucru este confirmat de hashtag-ul #opticalillusionnails, care are peste 3 milioane de vizualizări pe Tik Tok. Dar ce este mai exact această nouă tendință? O manichiură ultra-vitaminică (chiar dacă unii preferă nuanțe mai închise, iar cu toamna care se apropie, nu putem spune nu) jucându-se cu umbrele și lumina și incluzând o manichiură franțuzească revizuită.

Cum se reproduce manichiura Optical Illusion?

Este foarte posibil să încercați să obțineți manichiura acasă.

Principiul: creați o gradație moale în centrul unghiei cu ajutorul unui lac închis și a unui lac mai deschis. Un gradient de culoare care apoi se inversează și se transformă într-o manichiură franțuzească revizuită la capătul unghiei.

Instrumentele: două lacuri (unul închis și unul deschis), un burete mic și o perie ultra-fină.

Pași: aplică un strat uniform de lac în cea mai închisă culoare pe toată unghia. Pe burete, pune culoarea închisă lângă cerneala deschisă și atingeți totul pe unghie, ceea ce creează primul gradient. Pentru răsucirea la marginea liberă a unghiei, folosește o perie fină pentru a delimita (folosind o linie clară) french manicure. Apoi, umple această parte pe exteriorul unghiei cu lac închis pe o parte și lac deschis pe cealaltă. Important aici este să inversezi cele două nuanțe față de bază pentru a crea iluzia optică care dă numele manichiurii. În cele din urmă, amestecă această mică parte cu buretele pentru a estompa rezultatul.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.