Oana Moşneagu şi Vlad Gherman au dat vestea despre copil, înainte de nuntă

0

Oana Moşneagu și Vlad Gherman au avut cununia civilă weekendul trecut și urmează să-și jure iubire veșnică și-n fața lui Dumnezeu în luna iunie. 

Actrița a vorbit și despre planurile de viitor, mărturisind că-și dorește să devină mamă. 

Oana Moșneagu și Vlad Gherman sunt pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru nunta lor. Marele eveniment va avea loc pe 2 iunie, iar aceștia așteaptă cu nerăbdare să-și petreacă tot restul vieții împreună. Se gândesc cu mult drag la momentul în care își vor întemeia o familie, asta pentru că se pare că își doresc foarte mult să devină părinți.

Oana este conștientă de faptul că rolul de mamă vine la pachet și cu multe sacrificii, atât pe plan profesional, cât și pe plan personal, însă este extrem de entuziasmată și dornică să înceapă și acest capitol.

„Când nu ai un răspuns categoric în raport cu tine și între tine și partenerul tău e foarte deranjant și iritant să fiu nevoită să-l ofer cuiva din exterior. Acum suntem în punctul în care avem un răspuns pentru noi. Nu mă deranjează să-l împărtășesc pentru că este o dorință atât de mare pe care o avem amândoi și ne gândim cu atâta bucurie la momentul ăla încât nu pot să mă abțin. Abia aștept! (…)

Trebuie să fiu puțin pregătită la căpuț. Pentru mine, un copil ar însemna un stop profesional pentru o perioadă. Cred că o să fie destul de greu așa cum le e tuturor proaspetelor mămici. Mai trag un pic de timp. Numai când mă gândesc sunt foarte entuziasmată de ideea de copil. Doamne-ajută să fie totul bine! Deci da, vrem un copilaș, doi copilași”, a mărturisit Oana Moșneagu pentru Unica.ro.

Oana Moșneagu nu știe încă ce fel de mamă o să fie, dar știe foarte bine ce lecții îi va oferi viitorului ei copil.

Actrița ar vrea ca fiul sau fiica sa să învețe valori precum iubirea sau generozitatea. Vedeta este de părere că acestea sunt de departe cele mai importante lucruri pe care ea și Vlad Gherman le-ar oferi.

„Aș vrea să fie liber. Cred că cea mai importantă lecție pe care aș vrea să o învețe de la noi, de la mine și de la Vlad, și separat și împreună, ar fi să iubească. Dacă noi reușim să formăm un cuplu funcțional, sănătos, cred că ar fi cel mai mare câștig. Dacă învață ce înseamnă iubirea, generozitatea, să lași de la tine, înțelegerea și efortul constant pe care-l faci într-o relație și tu cu tine, ce să-l mai învăț? Mi se pare că asta e cea mai importantă lecție”, a mai spus vedeta pentru sursa citată.

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.