Oana Moșneagu a făcut anunțul: „Obligat, forțat, că nu ai de ales”

0

Oana Moșneagu și Vlad Gherman formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbizul românesc. Cei doi se bucură de o comunitate numeroasă pe rețelele sociale și au grijă să le împărtășească lucruri din viața lor.

Aceștia au declarat de curând că vor să ducă relația la nivelul următor. Actrița a vorbit deschis despre căsătorie și a povestit cum și-ar dori să arate ziua cea mare.

„Am vorbit despre o viață împreună, nu despre nuntă. Ziua cea mare, că e mare, cu ditamai tam-tam-ul, sau că e mică, între prieteni și familie… important e să fim noi bine unul cu celalalt, să ne bucuram și să fim relaxați. 

Și dacă nu ar fi așa, e o zi, până la urmă. Nu, nu mă uit la ziua nunții ca la ziua cea mare, ziua de la care să visez de când eram copil. Este o zi, o petrecere, chiar cred că există șansa să fie obositoare și stresantă, atâta organizare și atâta lume.”, a mărturisit Oana Moșneagu.

Oana Moșneagu și Vlad Gherman se gândesc la copii, însă nu se grăbesc. Mai mult decât atât, au mărturisit că mai au multe de făcut până să vină pe lume un copil. 

Într-un mesaj postat de actriță, pe pagina de Instagram, cei doi s-au întors acasă, la a proiectele lor profesionale, însă și-ar mai fi dorit să petreacă timp pe meleagurile grecești. Oana Moșneagu și-a anunțat fanii că au ajuns în București și și-a arătat dezamăgirea chiar din prima zi de după vacanță.

„Eu nu vreau, tu nu vrei, el/ ea nu vrea. Prima zi de luni de după vacanță. Nimeni nu o vrea. Tu cum faci trecerea de la nisipul de pe plajă la praful în ochi din București? Obligat, forțat, că nu ai de ales, ca mine?”, a scris Oana Moșneagu pe pagina ei de Instagram.

 

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.