Oana Matache, sora Deliei, divorțează! S-a afișat deja cu noul iubit

0
Oana Matache
Oana Matache

Oana Matache a confirmat divorțul de Răzvan Miheț, bărbatul cu care are doi copii, o fată și un băiat. Sora Deliei a început deja o altă poveste de dragoste.

Recent, pe o platformă de live stream, Oana Matache a făcut un video alături de noul iubit, Radu. Sora Deliei a comentat știrile apărute cu ea și a confirmat divorțul de tatăl copiilor ei. Ea recunoaște că despărțirea de Răzvan a avut loc mai repede, pentru că l-a cunoscut pe Radu. Cei doi s-au cunoscut la filmările unui videoclip.

Oana a menționat că a păstrat o relație civilizată cu tatăl copiilor ei, iar Răzvan poate veni oricând să își vadă cei doi copii.

Oana Matache și iubitul ei, Radu, s-au afișat pentru prima oară împreună în mediul online. Cei doi au vorbit deschis despre relația lor, iar sora Deliei a dat detalii despre divorțul de partenerul ei de viață, Răzvan Miheț.

„Mi-a luat foarte mult curaj să fac chestia asta, nu este ca și cum m-am plictisit și m-am trezit într-o dimineața «Vreau să mă mut cu doi copii singură». Este o chestie care s-ar fi întâmplat oricum, faptul că eu l-am cunoscut pe Radu doar a urgentat un pic lucrurile. Ne-am cunoscut la clipul pentru ziua lui Faiăr. Suntem oameni normali. Totul s-a întâmplat firesc, nu au fost scandaluri. Este o situație în care tatăl poate să vină oricând să vadă copiii și nu e nicio piedică este atât de simplu în cazul nostru.

Am mai auzit chestia asta «cum să divorțezi, din moment ce nu te bate», toxicitatea poate veni din multe părți. Nici nu trebuie să ajungi să nu te mai înțelegi pentru că atunci deja e târziu, înseamnă că este un stres acolo și nu e bine pentru copii să stea în stres și să vadă o dinamică proastă între părinți. Poate pur și simplu îți dai seama că viața ta nu arată așa cum vrei și lângă persoana respectivă nu are cum să ajungă acolo.“

„A apărut acest video cu mine și cu Radu, care mi-a dat anxietate și nu voiam să se facă multă gălăgie pe subiectul ăsta, dar na, ce să faci acum? (…) De cât timp suntem împreună? De suficient timp încât să vorbim despre asta acum și să ne mutăm împreună”, a spus Oana. „Atâta timp cât ne iubim, nu contează ce spun alții. Dacă eu, cu fața asta, am făcut-o pe femeia asta să vrea să fie cu mine…”, a completat-o Radu.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.