O nouă rețea socială a fost lansată în UE de Meta, compania care deține Facebook și Instagram

0

O nouă rețea de socializare a fost lansată în Uniunea Europeană, la cinci luni după ce a fost lansată în alte părți ale lumii. 

Aplicația Threads nu a putut fi folosită până acum în UE, care are reguli stricte în ceea ce privește datele și tehnologiile mari, conform BBC. 

Meta speră că va stimula interesul pentru platformă, care a câștigat peste 100 de milioane de utilizatori în prima săptămână, înainte ca aceste cifre să scadă.

Mark Zuckerberg a anunțat vestea printr-o postare pe Threads, salutând noii utilizatori din Europa. Un purtător de cuvânt al Meta a declarat că platforma a suferit „îmbunătățiri semnificative” de la lansarea sa în alte țări, în luna iulie.

Lipsa unor caracteristici cheie, cum ar fi un site web și o funcție de căutare, a contribuit la diminuarea interesului inițial al utilizatorilor. „Începând de astăzi, persoanele din UE pot alege să creeze un profil Threads care este conectat la contul lor de Instagram – ceea ce înseamnă că au parte de aceeași experiență ca toată lumea din întreaga lume – sau să folosească Threads fără profil”, au declarat aceștia.

La doar trei săptămâni de la lansare, Zuckerberg a declarat că Threads a pierdut jumătate din utilizatori.

Lansarea de noi caracteristici a ajutat-o să recupereze majoritatea acestora – dar Threads rămâne mai puțin popular decât X și are mult mai puțini utilizatori decât TikTok sau decât alte servicii Meta Instagram și Facebook.

 

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.