O nouă despărţire bombă în showbiz! Și-au spus „ADIO!” după 13 ani de căsnicie

0
Andreea Perju

Andreea Perju și soțul ei nu mai formează un cuplu. Cei doi au ales să meargă pe drumuri separate, după 13 ani de căsnicie.

Andreea Perju a traversat mai multe perioade grele de-a lungul timpului. A vorbit des despre ele, chiar și despre problemele în cuplu. Creșterea celor două fiice și stresul acumulat la muncă au afectat-o foarte mult, astfel că și căsnicia s-a degradat.

Au fost la un pas să o piardă, însă au încercat să o repare. Au reușit pentru ceva timp, dar în cele din urmă, relația lor nu a mai mers.

Andreea Perju a dezvăluit în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță că nu au mai făcut față problemlor din cuplu, astfel că aceasta a fost singura soluție care le-a mai rămas, cu toate că la mijloc sunt și două fetițe. „Am făcut tot ce se putea dar nu a mai mers”, a declarat actrița.

Aceasta și-a luat fiicele și s-a mutat în luna octombre în noua casă, care însă nu este terminată definitiv. „Viața mea, ca oricare altă viață e un cumul de întâmplări, trăiri, sentimente și dorințe. Pe unele le împărtășesc cu voi, pe altele le țin pentru mine și cei apropiați dar să revenim la dorințe. Mereu am visat să am o casă. O casă a mea unde să mă simt acasă și, probabil, le-am transmis și fetițelor acest vis că dorințele lor au început să se îndrepte spre asta. N-o să mint, de ani de zile tot strâng, și strâng și iar strâng.”, a declarat Andreea Perju în cadrul emisiunii ‘La Măruță’.

Deși acum nu a vorbit prea mult despre despărțirea de soțul ei, Andreea Perju a vorbit în trecut despre problemele în cuplu. Pe atunci dezvăluia faptul că atenția sporită asupra creșterii celor două fetițe și stresul de la muncă i-au afectat foarte mult relația de cuplu. Totuși, a dezvăluit și cum a reușit să-și salveze familia, fiind foarte fericită. Bucuria și clipele frumoase nu au ținut însă prea mult.

„Noi, din cauza faptului că, la un moment dat, nu am mai pus deloc atenție pe relație era să o cam pierdem. Lucru care era destul de trist și mi-am dat seama că e momentul să ne recucerim și să facem lucruri pentru celălalt. Să îl surprindem. Nu mai știam să ne surprindem. Totul era despre copii sau erau probleme la serviciu (…) Au tot trecut zilele așa”, a dezvăluit Andreea Perju la acel moment.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.