Nuntă mare în showbiz! Gina Pistol și Smiley au schimbat naşii

0

Smiley și Gina Pistol se căsătoresc sâmbătă, 27 mai. Cele două vedete au decis ca nunta lor să aibă loc într-o locație de lux pe malul lacului Snagov.

Ziua de sâmbătă va fi una plină pentru cântăreț și iubita sa. Cei doi vor face și cununia civilă și cea religioasă în aceeași zi, urmând ca apoi să meargă la petrecerea care va ține toată noaptea.

Gina Pistol și Smiley formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. După mai bine de șase ani de relație, artistul și prezentatoarea TV au decis că e momentul să-și treacă povestea de iubire la nivelul următor. Weekend-ul acesta, cei doi se vor căsători și am aflat că nașii lor nu vor fi aceiași cu cei care le-au botezat fiica, pe micuța Josephine.

Până acum, însă, nu s-au aflat prea multe detalii despre nunta Ginei Pistol și a lui Smiley. Știm totuși că au stabilit meniul, că marele eveniment se va desfășura la Snagov și că o să fie lipsit de tradițiile și obiceiurile clasice. Artistul a fost cel care a mai dat puțin din casă și a dezvăluit cine vor fi nașii lor. Ei bine, deși nu a oferit nume concrete, a subliniat faptul că nu vor fi aceiași cu cei de la botezul fiicei lor, Josephine, deși așa obișnuiesc să facă majoritatea cuplurilor. În plus, aceștia sunt prieteni vechi de-ai cuplului.

Totodată, el a mai spus că nu exclude să țină cont și de dansul găinii.

„Nici la asta nu m-am hotărât (n.r. piesa pentru dansul mirilor). Nu știm, pentru că noi nu avem o piesă a noastră. Noi aveam albume întregi. Am nașii lui Josephine și nașii noștri de căsătorie, prieteni vechi. Nu sunt pregătit cu tradițiile astea. Mă interesează dansul găinii. Sigur Gina va cânta la nuntă’, a declarat Smiley, la Radio ZU.

Smiley, despre petrecerea burlacilor: „Să vă explic unde m-am gândit să-mi fac…’
Cât despre petrecerea burlacilor, cea care se face, conform tradiției, până la nuntă, Smiley pare că nu e deloc adeptul acesteia. Mai ales că majoritatea celor din cercul lui de prieteni nu mai sunt de mult timp burlaci.

„Nu mai atâția prieteni burlaci și mi se pare inutilă. Să vă explic unde m-am gândit să îmi fac petrecerea burlacilor. La Athos. E muntele burlacilor. E frumos. Am fost de mai multe ori’, a adăugat Smiley.

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.