Celine Dion anunță anularea turneului mondial Courage din cauza problemelor de sănătate

0

Celine Dion le-a dat o veste tristă fanilor ei din întreaga lume. Starea de sănătate nu-i permite artistei să continue turneul muzical „Courage”, iar echipa ei a decis să anuleze toate concertele.

În decembrie 2022, Celine Dion a mărturisit că suferă de sindromul omului înțepenit, boală care o împiedică să continue cariera muzicală. Artista a dat noi detalii despre starea ei de sănătate, anunțând că este nevoită să anuleze turneul mondial Courage.

Început în septembrie 2019, turneul a fost întrerupt de pandemia de Covid-19. Cântăreața canadiană de 55 de ani mai avea 42 de concerte în Europa și America de Nord, însă acestea nu vor mai avea loc.

„Îmi pare atât de rău că vă dezamăgesc pe toți încă o dată. Muncesc foarte mult pentru a-mi reface puterea, dar turneele pot fi foarte dificile chiar și atunci când ești 100%. Nu este corect să continui să amâni spectacolele și, deși mi se rupe inima, cel mai bine este să anulăm totul acum până când sunt cu adevărat gata să mă întorc din nou pe scenă. Vreau să știți cu toții, nu renunț… și abia aștept să vă revăd!”, a transmis Celine pe conturile sale de socializare.

Anunțul vine la doar două săptămâni de la lansarea noului ei album, Love Again.

Echipa ei de comunicare a precizat că banii plătiți de fani pe bilete vor fi rambursați în întregime și pot fi recuperați de la punctele inițiale de vânzare.

Celine Dion urma să cânte și la București, pe Arena Națională, la 11 iunie 2023. Spectacolul a fost anulat.

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.