Noi detalii din dosarul lui Bogdan Buta, patronul Untold, acuzat că ar fi abuzat doi minori

0

Polițiștii clujeni au deschis o anchetă după ce în presa locală au apărut informații potrivit cărora fondatorul Untold și Neversea, Bogdan Buta, ar fi întreținut relații sexuale cu doi adolescenți de 15 și 16 ani, în urmă cu trei ani.

Încă de la începutul săptămânii, polițiștii din Cluj Napoca au anunțat faptul că s-au autosesizat în acest dosar și au făcut cercetări cu privire la infracțiunea de agresare sexuală.

După ce trei dintre tinerii care au participat la actele descrise în presa locală, petrecute în urmă cu trei ani, în casa fondatorului Untold, polițiștii au schimbat încadrarea, astfel că în aceste momente se fac cercetări într-un dosar în rem de act sexual cu minori.

Cei doi tineri care susțin că au întreținut raporturi sexuale cu Bogdan Buta, nu au depus până acum vreo declarație, însă nu se poate spune același lucru și despre un al treilea tânăr, cel care marți a ajuns în fața anchetatorilor și a dat declarații, depunând și o plângere pentru amenințare.

Cei trei tineri au încercat să ia legătura cu mai mulți avocați care să-i reprezinte, pentru că, spun ei, nu se vor opri aici și vor ca anchetatorii să descopere ceea ce ei au povestit.

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.